Beltstraat 43D
7512 AC Enschede
(053) 792 00 40
lokaal tarief
7 dagen
per week geopend

Kring Almelo

Voor patiënten tandartsen Kring Almelo:

Tijdens de reguliere praktijktijden belt u in eerste instantie uw eigen tandarts voor spoedeisende behandelingen. Is uw tandarts gesloten of met vakantie dan belt u het nooddienstnummer 053 -792 00 40.

Voor de spoedeisende behandeling wordt dan vervolgens een afspraak gemaakt tijdens de openingstijden van de Tandarts Post Twente. U ontvangt per e-mail een afspraakbevestiging, u dient dan een aanmeldformulier in te vullen. Betreft het een acute spoedbehandeling en is uw eigen tandarts niet aanwezig dan wordt u via het nooddienstnummer doorverwezen naar dienstdoende tandarts van de kring Almelo. Op vrijdagmiddag zijn alle tandartspraktijk in Almelo gesloten, daarom wordt u voor acute spoedeisende behandelingen doorverwezen naar Tandartspraktijk Brager of naar Tandheelkundig Centrum Zuiderval 

Voor alle spoedeisende behandelingen buiten de openingstijden van de Tandarts Post Twente belt u altijd het nooddienstnummer 053 -792 00 40. Zij zullen u dan verder helpen en indien gewenst een afspraak voor u inplannen bij de Tandarts Post Twente. Let wel, voor acute spoedeisende behandelingen staat er altijd een tandarts stand-by! 

 

Tandartspraktijk Seleman, Almelo
Tandartspraktijk Daniëls, Almelo
Dental Clinics Almelo, Almelo
Tandartsenpraktijk Többen en Vollebregt, Almelo
Tandartsenpraktijk Schelfhorst, Almelo
Samenwerkende Tandartsen Almelo, Almelo
Samenwerkende Tandartsen Graven Es, Almelo
Tandartsenpraktijk Khoynezhad, Almelo
Tandarts Mensink - Claes, Almelo
TandheelKundig Centrum Almelo, Almelo
Tandzorg Twente, Almelo