Beltstraat 43D
7512 AC Enschede
(053) 792 00 40
lokaal tarief
7 dagen
per week geopend

Kring Almelo

Voor patiënten tandartsen Kring Almelo:

Tijdens de reguliere praktijktijden belt u in eerste instantie uw eigen tandarts voor spoedeisende behandelingen. Is uw tandarts gesloten of met vakantie dan belt u het nooddienstnummer 053 -792 00 40.

Voor de spoedeisende behandeling wordt dan vervolgens een afspraak gemaakt tijdens de openingstijden van de Tandarts Post Twente. U ontvangt per e-mail een afspraakbevestiging, u dient dan een aanmeldformulier in te vullen. Betreft het een acute spoedbehandeling en is uw eigen tandarts niet aanwezig dan wordt u via het nooddienstnummer doorverwezen naar dienstdoende tandarts van de kring Almelo. Op vrijdagmiddag zijn alle tandartspraktijk in Almelo gesloten, daarom wordt u voor acute spoedeisende behandelingen doorverwezen naar Tandartspraktijk Brager of naar Tandheelkundig Centrum Zuiderval 

Voor alle spoedeisende behandelingen buiten de openingstijden van de Tandarts Post Twente belt u altijd het nooddienstnummer 053 -792 00 40. Zij zullen u dan verder helpen en indien gewenst een afspraak voor u inplannen bij de Tandarts Post Twente. Let wel, voor acute spoedeisende behandelingen staat er altijd een tandarts stand-by! 

 

Tandartspraktijk Daniëls, Almelo
Dental Clinics Almelo, Almelo
Tandartsenpraktijk Többen en Vollebregt, Almelo
Tandartsenpraktijk Schelfhorst, Almelo
Samenwerkende Tandartsen Almelo, Almelo
Samenwerkende Tandartsen Graven Es, Almelo
Tandartsenpraktijk Khoynezhad, Almelo
Tandarts Mensink - Claes, Almelo
TandheelKundig Centrum Almelo, Almelo
Tandzorg Twente, Almelo